U šest godine postojanja i stvaranja brenda kao i povjerenja kod posjetitelja i gledatelja, Livideo je postao jedan od najposjećenijih livanjskih portala i jedini je video portal koji uživo prenosi događaje iz Livna i šire, snima, obrađuje i objavljuje video priloge na svom Youtube kanalu.

Od početka postojanja, objavljeno više od 600 videa, uživo prenošeno više od 300 sportskih, kulturnih i zabavnih događaja sa preko 900 Youtube pretplatnika i više od 1 000 000 pregleda.

S ponosom ističemo redovnu dnevnu posjećenost web stranici livideo.info od 800-1500 posjetitelja a kada su uživo prijenosi i više tisuća posjeta i gledatelja.

Zbog sveg navedenog želimo Vam ponuditi prostor za povoljno oglašavanje na našem portalu kako bi Vaše proizvode i usluge približili budućim kupcima i korisnicima.

U ponudi je više oglasnih mjesta kao i popusta na duži vremenski zakup.
Za sve informacije obratite nam se na email: info@livideo.info ili kontakt broj 063 945 945.

Vaš Livideo team.

Ako vam se sviđa ono što radimo, možete nas pratit na Twitteru, postanite naš fan na Facebooku, i gledajte naš video na YouTube

Cjenovnik i tehničke specifikacije

Cjenovnik oglašavanja za 2018. godinu na web portalu livideo.info , osmrtnice.li , livno.li  možete preuzeti ovdje.

Oglašavanje www.osmrtnice.li – na upit
Oglašavanje www.livideo.info

Upute i tehničke specifikacije za izradu bannera možete preuzeti ovdje.

Zahtjev za ponudu

Na vaš zahtjev, bilo telefonski ili emailom, u najkraćem mogućem roku dostavljamo vam odgovarajuće ponude za željenu poziciju bannera.

Livideo
info@livideo.info
063 945 945