Studenti pomažu Aniti

ZKLS_ispredRokaZagrebački klub livanjskih studenata već dugi niz godina, u suradnji sa Udrugom Duvnjaka Zagreb, organizira Večeri livanjskog i duvanjskog kraja. Cilj Večeri je druženje, upoznavanje i povezanost svih mladih Livnjaka i Duvnjaka u Zagrebu, jer – zajedno smo jači.

 

  
B2_1704
Po već dobro uhodanom ritmu, došlo je vrijeme i za drugu Večer ove akademske godine, koja je veoma posebna. Naime, mala Anita Čečura, djevojčica od 15 godina, morala je pauzirati svoje školovanje u Ekonomskoj školi Livno radi opakog tumora, i liječi se u Klaićevoj. Bili smo joj u posjeti i iznenadila nas je svojom vedrinom, optimizmom i radošću. Anita je odlučna da što prije ozdravi i vrati se svom Livnu, školi i prijateljima!

Zbog toga, mi iz ZKLS-a i UDZ-a, kao organizatori, smo odlučili ovu Večer posvetiti Aniti. Večer livanjskog i duvanjskog kraja, koja će se održati u srijedu 17. travnja, u Clubu Roko, će biti naša večer za Anitu. Ulaz je besplatan, a na ulazu će biti kutija u koju će se moći dati dobrovoljni prilozi za liječenje. Nismo htjeli ograničavati ni stavljati cijenu ulaznice, svaki prilog je dobrodošao – koliko tko može dati.Dakle, nadamo se da se vidimo u srijedu, 17.4., Club Roko, od 22h
Očekuje Vas vrhunska fešta .-)