Održan humanitarni koncert za Ivu Dalića

livideo-ivo2U organizaciji Udruge “Koraci“ i Foto Marina te pod generalnim pokroviteljstvom Nevistić commerce i cluba Bubbles iz Tomislavgrada te cluba Bababloo iz Livna sinoć je na ispunjenom središnjem gradskom trgu u Livnu održan humanitarni koncert pod nazivom “Život za Ivu“ namijenjen Livnjaku Ivi Daliću, koji boluje od leukemije.

“Devetnaestogodišnji mladić iz Livna Ivo Dalić boluje od leukemije već tri godine i potrebna mu je hitna transplantacija koštane srži kojoj prethodi liječenje u Njemačkoj“, ističu organizatori.

Na koncertu pod sloganom : Vapaj u samo dvije riječi “Želim život“ nastupila su poznata imena hrvatske estrade kao što su Mate Bulić, Željko Bebek, Jole, Vuco, Alen Nižetić, Sandi Cenov, Josip Ivančić, Poky, Luka Luis Vuco, Marijana i Lado, Macao Band, Dalmatino, Afrodita te druga imena s hrvatske estrade.

Cijena ulaznice je bila 7 KM a još ranije su organizatori otvorili brojeve žiro računa iz BiH i inozemstva gdje se mogu uplatiti neophodne novčane donacije za liječenje.

S ciljem da se pomogne Ivi Daliću, volonteri Udruge livanjskih studenata u Mostaru tijekom dana također organiziraju humanitarnu akciju u Mepas Mall-u, gdje će biti izložen bogat štand sa tradicionalnim livanjskim proizvodima.

Uključite se u akciju ”Život za Ivu”