Šaljite najave događanja i vaše fotografije….

logo_640Ukoliko organizirate neka događanja ili znate za neki koncert, izložbu ili slično i želite da i drugi  to saznaju, javite nam i objaviti ćemo najavu. Također vaše fotografije sa koncerata, noćnih izlazaka, zbivanja u gradu i slično također nam šaljite…

Sve što obilježava život našeg grada, a zabilježili ste fotoaparatom, šaljite nam uz kratak opis na e-mail: info@livideo.info.

 

PRAVILA ZA SLANJE FOTOGRAFIJA
Fotografije koje odaberemo za obajvu  bit će objavljene isključivo na našem web, a ostale neće biti korištene ni u koje svrhe, a objavljene fotografije biti će potpisane.

  • Fotografije šaljite na email: info@livideo.info
  • U mailu navedite autora fotografije

 

LiKalendar

Kako bismo našim posjetiteljima omogućili što veći stupanj informiranosti, uveli smo i besplatnu uslugu ‘Najavite događaj’, te Vas pozivamo da sami najavite događaj iz područja kulture, zabave, sporta i ostalih sfera društvenog i kulturnog života za koje smatrate da je vrijedan Vaše i naše pozornosti. Nadamo se da ćete ovdje prepoznati i mogućnost da nam šaljete obavijesti o Vašem kraju i tako iskoristiti priliku da što veći broj građana sazna za njih.
e-mail kontakt: info@livideo.info

http://livideo.info/likalendar/