Ekipa iz Livna kamperom stigla u Rusiju podržati Vatrene!

Zlatko nam se potpisao na zastavu, kao i svi igrači. Proći ćemo u Rusiji oko 8000 kilometara. Nećemo ostati do kraja, ali vraćamo se na finale, kaže vesela peteročlana ekipa navijača iz Livna

Veselo je bilo na posljednjem treningu Vatrenih uoči puta u Nižnji Novgorod gdje Hrvatska u četvrtak igra protiv Argentine u 2. kolu. Na tribinama u Roščinu, gdje naši treniraju, sreli smo veselu ekipu iz Livna koja je na SP stigla kamperom, piše 24.sata.

Idemo do finala

Ponosno su na kamper istaknuli hrvatsku zastavu s potpisima svih igrača. Potpise su dobili večer prije utakmice protiv Nigerije u Kalinjingradu u prvom kolu Svjetskog prvenstva, kad su stigli pred hotel gdje je bila smještena hrvatska reprezentacija.


Prvi se na zastavu potpisao izbornik Zlatko Dalić, njihov susjed i prijatelj.

– Zlatka poznajem jako dugo, ne mogu sad reći da smo bliski, ali sad smo se sad zbližili zbog ove zastave koju nam je potpisao i kad smo pričali s njim. Sreli smo ga u Kalinjingradu večer prije utakmice. Došli smo podržati njega i reprezentaciju. Vjerujemo da ćemo doći do finala – priča Dubravko Pervan i drži punu kantu sira.

– Bit će dosta, ako ne, logistika će poslati.

Vatreni kamper

Krenuli smo 13. lipnja iz Livna, tri dana prije utakmice. Stigli smo dan prije. Put je bio super, sve je prošlo bez problema. Sad idemo za Nižnji Novgorod, priča drugi član vesele peteročlane ekipe iz Livna, koja nam je dopustila i da zavirimo u njihov kamper.
– Proći ćemo oko 8000 km. Nećemo ostati, vraćamo se na finale – dodaje Josip.

 

Dalićevi susjedi: Stigli smo kamperom iz Livna, ostajemo do finala u Moskvi!
Više na http://bit.ly/2ytQYWm

Iz Rusije: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u 19. lipnja 2018

izvor: 24sata.hr / dnevnik.hr / gol.hr